Infoisinfo Nederland

Crux Outdoor Education
Vakantie in Loppersum

www.crux.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0596 573 27?

Adres

Lagestraat 16. P.C. 9919AR, Loppersum, Groningen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Crux Outdoor Education

Reizen in Loppersum, Activiteiten in Loppersum, Opleiding in Loppersum, Onderdelen in Loppersum

Crux is een buitensport organisatie die zich o.a. bezighoudt met het organiseren van reizen en activiteiten met een actief en avontuurlijk karakter. Bovendien krijgen de deelnemers die verder gaan in een bepaalde buitensport op deze manier een gedegen opleiding met een duidelijke en structurele opzet. Door de educatieve opzet tijdens de verschillende activiteiten kunnen deelnemers op de volgens ons meest prettige manier kennismaken met de buitensport. Dit vind je terug in het karakter van de reizen die Crux organiseert. Een educatieve opzet waarborgt niet alleen een goede leersituatie binnen de verschillende buitensporten, maar draagt ook bij aan het plezier in de actieve natuursporten en een onvergetelijke vakantie. .

Naast outdoor biedt Crux ook eerstehulp cursussen aan in verschillende modules, volgens de methodiek van medoc first Aid. Kijk op de site www.crux.nl voor alle informatie. .

Outdoor Education betekent simpelweg waar de vertaling op duidt: Educatie in buitensport. Iedereen vindt een uitdagend outdoor arrangement bij Crux! .

Van origine is Crux een organisatie die buitensportenthousiastelingen opleidt, van beginnend tot instructeurs niveau. De sleutel naar een nieuwe ervaring en/of een hoger niveau. .

Al sinds de oprichting van Crux in 1996 staan we voor het overbrengen van kennis, kwaliteit en plezier aan buitensportenthousiastelingen. De outdoor activiteiten worden allen aangeboden in het buitenland, met Frankrijk als zomer-hoofd locatie. Voor het meedoen aan de activiteiten van Crux heb je geen speciaal sportieve of heldhaftige eigenschappen nodig. De programma onderdelen bieden we aan op verschillende niveaus, van starter tot gevorderd. Tijdens de reizen kun je meedoen met een schitterend aanbod van verschillende avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht. Crux werkt in deze cursussen met het beste lesmateriaal en zelf ontwikkelde readers.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 9:00 18:00
   Dinsdag 9:00 18:00
   Woensdag 9:00 18:00
   Donderdag 9:00 18:00
   Vrijdag 9:00 18:00
   Zaterdag 9:00 18:00
   Zondag 9:00 18:00

Beoordelingen van Crux Outdoor Education (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe